top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-25 om 17.50.36_d218eae7.jpg

Home / Transport / Exceptioneel transport

Exceptioneel transport

S. Janssen Transport, dé specialist in exceptioneel transport. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het veilig en efficiënt vervoeren van buitengewone ladingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons ervaren team

Ons ervaren team beschikt over de expertise en het materieel om zelfs de meest uitdagende transportprojecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om grote machines, omvangrijke apparatuur, of delicate kunstwerken, wij hebben de capaciteit en de vaardigheden om uw lading veilig en op tijd op de plaats van bestemming te krijgen.

Gespecialiseerd materieel

Met een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerd materieel, waaronder diepladers, semi diepladers en teletrailers, kunnen we voldoen aan de unieke eisen van uw lading. Onze toegewijde en deskundige team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering, van planning tot levering.

Veiligheid voorop

Bij ons staat veiligheid voorop. We hanteren strikte normen en procedures om ervoor te zorgen dat uw lading tijdens het transport volledig beschermd is. Bovendien streven we ernaar om milieuvriendelijke bedrijfsactiviteiten te bevorderen, zodat we niet alleen uw lading, maar ook de planeet beschermen.

Wij staan klaar om te helpen

Of u nu een eenmalig project heeft of regelmatig exceptioneel transport nodig heeft, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Met ons aan uw zijde kunt u met vertrouwen uw bijzondere ladingen laten vervoeren.

bottom of page