top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-25 om 17.50.36_d218eae7.jpg

Home / Nieuws / Exceptioneel galabal

Nieuws: Exceptioneel galabal

Bij S. Janssen Transport gaat het niet alleen om transport; het gaat ook om het creëren van waardevolle verbindingen en het ondersteunen van onze community. Daarom zijn we verheugd om te delen dat we recentelijk een van onze grootste fans hebben begeleid naar een speciale gelegenheid, een galabal.

We zijn dankbaar en trots dat we de mogelijkheid hebben gekregen om deze bijzondere ervaring mogelijk te maken voor een van onze gewaardeerde fans. Het was een eer om onze diensten, in aangepaste vorm, aan te bieden en te zien hoe gelukkig onze fan was bij aankomst bij het galabal.

Bij S. Janssen Transport geloven we in het belang van het bouwen van sterke banden met onze community en het geven aan anderen. Het begeleiden van een fan naar een galabal is slechts een voorbeeld van hoe we streven naar betrokkenheid en positieve impact buiten onze dagelijkse activiteiten.

We willen onze oprechte dankbaarheid uitspreken aan al onze klanten en supporters. Het is mede dankzij uw steun dat we in staat zijn om deze bijzondere momenten mogelijk te maken en onze passie voor exceptioneel transport en mooie vrachtwagens te delen met anderen.

Blijf op de hoogte van ons nieuws en blijf verbonden met S. Janssen Transport, terwijl we blijven streven naar manieren om onze community te ondersteunen. We kijken ernaar uit om meer mooie momenten met u te delen in de toekomst.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-04-23 om 17.09.38_de8c40c9.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2024-04-23 om 17.42.04_8fd0a40b.jpg
bottom of page