top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-25 om 17.50.36_d218eae7.jpg

Home / About / Missie, visie & kernwaarden

Missie

Bij S. Janssen transport is onze missie om betrouwbare en efficiënte transportoplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We streven ernaar om elke lading veilig en op tijd te leveren, met een sterke focus op kwaliteit, klanttevredenheid en duurzaamheid.

Visie

Onze visie is om de toonaangevende transportdienstverlener in de sector te zijn, bekend om onze exceptionele diensten en onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. We willen groeien en innoveren door te investeren in nieuwste technologieën en duurzame activiteiten, en door voortdurende verbetering van onze diensten. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn en een voorbeeld te zijn van hoe logistiek en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid: We houden ons aan onze beloften en leveren elke keer opnieuw op tijd en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Klantgerichtheid: Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We luisteren naar hun behoeften en werken samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

Innovatie: We blijven voortdurend innoveren en verbeteren onze diensten door het omarmen van nieuwe technologieën en het ontwikkelen van efficiënte transportmethoden.

Duurzaamheid: We zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzame praktijken in al onze activiteiten.

Veiligheid: De veiligheid van onze medewerkers, klanten en ladingen is van het grootste belang. We hanteren strikte veiligheidsnormen en -procedures om dit te waarborgen.

Integriteit: We handelen met eerlijkheid en transparantie in al onze zakelijke relaties, en we houden ons aan de hoogste ethische normen.

Samenwerking: We geloven in de kracht van teamwork en werken nauw samen met onze klanten, partners en medewerkers om gezamenlijk succes te bereiken.

Bij S. Janssen Transport zetten we ons elke dag in om deze missie, visie en kernwaarden te verwezenlijken en daarmee de hoogste kwaliteit van transportdiensten te bieden.

bottom of page