top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-25 om 17.50.36_d218eae7.jpg

Home / About / MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij van S. Janssen Transport geloven in het belang van duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen. We erkennen onze rol als transportbedrijf in het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Duurzaamheid

Onze inzet voor duurzaamheid begint bij het verminderen van onze uitstoot en het minimaliseren van de impact van onze activiteiten op het milieu. We investeren in modernere, energiezuinige voertuigen en implementeren efficiënte routes en logistieke oplossingen om onze CO2-uitstoot te verminderen. Daarnaast streven we ernaar om gebruik te maken van alternatieve brandstoffen en groene technologieën waar mogelijk.

IMG-20220121-WA0003.jpg

Bedrijfscultuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur. We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waarin we actief zijn, door het ondersteunen van lokale initiatieven, het creëren van eerlijke en veilige werkomgevingen, en het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen ons team.

Waarom kiest u voor ons

Kies voor ons bedrijf en u kiest niet alleen voor hoogwaardige transportoplossingen, maar ook voor een partner die zich inzet voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld. Samen kunnen we een verschil maken en een positieve verandering teweegbrengen voor de toekomst.

bottom of page