top of page

About us

S. Janssen Transport, uw toegewijde partner voor exceptioneel transport, conventioneel transport en alles daartussenin. Wij zijn een toonaangevend transportbedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige transportoplossingen voor zowel exceptionele als conventionele ladingen.

Jarenlange ervaring

Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals staan wij garant voor een naadloze en efficiënte transportervaring. Of u nu een grote machine wil verplaatsen of een delicate vracht, wij hebben de expertise en het materieel om het voor elkaar te krijgen.

Janssen-086.jpg

Exceptioneel transport

Voor exceptioneel transport beschikken we over een uitgebreid assortiment gespecialiseerd materieel, waaronder diepladers, semi diepladers en teletrailers. We begrijpen de unieke uitdagingen van het vervoeren van buitenmaatse ladingen, en we hebben de kennis en middelen om zelfs de meest complexe transportopdrachten tot een succes te maken.

Conventioneel transport

Voor conventioneel transport bieden we een breed scala aan diensten voor het vervoer van standaardladingen, van pallets tot containers en van grondstoffen tot afgewerkte producten. Met ons moderne wagenpark en ervaren team zorgen we ervoor dat uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen.

Ons streven

Wij  streven naar excellentie in alles wat we doen. We hanteren de hoogste normen voor veiligheid, kwaliteit en service, en we zijn vastbesloten om aan al uw transportbehoeften te voldoen, hoe uitdagend ze ook zijn.

Modern Materieel

Onze vloot van moderne en goed onderhouden materieel, samen met ons deskundige team, stellen ons in staat om een breed scala aan transportdiensten aan te bieden, waaronder diepladers, semi-diepladers, teletrailers, vlakke opleggers en meer.

20220323_173513.jpg

Duurzaamheid(MVO)

Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We nemen actief deel aan initiatieven om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de samenleving en de planeet.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw transportbehoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen. Met S. Janssen Transport als uw transportpartner kunt u met vertrouwen uw goederen laten vervoeren, wetende dat ze in goede handen zijn.

bottom of page