top of page

Home / Materieel

Materieel

Wij beschikken we over een uitgebreid assortiment aan hoogwaardig materieel, ontworpen om zelfs de meest uitdagende transportopdrachten aan te kunnen. Onze vloot omvat een verscheidenheid aan gespecialiseerde trailers, elk met unieke capaciteiten en eigenschappen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Robuuste diepladers

Onze diepladers zijn ontworpen voor het vervoeren van extra hoge ladingen en hebben een lage laadvloer, waardoor het laden en lossen van zware apparatuur eenvoudiger wordt. Met hun robuuste constructie en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen kunnen onze diepladers zelfs de grootste ladingen veilig en efficiënt verplaatsen.

Flexibele semi diepladers

Onze semi diepladers combineren de flexibiliteit van een platte oplegger met het laadvermogen van een dieplader. Hierdoor zijn ze ideaal voor het transport van ladingen met verschillende hoogtes en afmetingen. Met hun verstelbare assen kunnen ze worden aangepast aan de specifieke eisen van uw lading, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor diverse transportbehoeften.

Uitschuifbare Teletrailers

Onze teletrailers zijn uitgerust met uitschuifbare laadvloeren, waardoor ze geschikt zijn voor het vervoeren van extra lange ladingen. Met hun telescopische ontwerp kunnen ze worden aangepast aan de lengte van de lading, waardoor ze een optimale ondersteuning bieden aan de lading en het risico op schade wordt geminimaliseerd tijdens het transport.

Efficiënte vlakke opleggers

Onze vlakke opleggers bieden een eenvoudige en efficiënte oplossing voor het transport van ladingen met een gelijkmatige vorm en grootte. Met hun vlakke laadvloer en beperkte hoogte zijn ze ideaal voor het vervoeren van pallets, containers en andere gestandaardiseerde ladingen.

Kosteneffectieve kraanoplegger

Onze kraanopleggers bieden de mogelijkheid om zware ladingen te laden en te lossen op locaties waar geen externe hijsapparatuur beschikbaar is. Met hun geïntegreerde kraansystemen kunnen ze zelfstandig opereren, waardoor ze een kosteneffectieve oplossing bieden voor het vervoer van zware apparatuur en materialen.

De beste transportoplossingen

Met ons diverse en goed onderhouden materieel, gecombineerd met ons ervaren team van professionals, kunt u erop vertrouwen dat uw lading veilig en efficiënt op zijn bestemming komt. We streven ernaar om u de beste transportoplossingen te bieden, ongeacht de omvang of complexiteit van uw lading.

Enkele Voorbeelden

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien van verschillende soorten

opleggers die wij tot onze beschikking hebben.

Meer weten over welk materieel het meest efficiënt is voor uw project?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

bottom of page